Oyun Haberleri

OyunPass’ın Seçtiği 2022’nin En İyi Oyunları

Yazı İçeriği

En İyi Oyunlar 2022

OyunPass olarak sizlere en uygun fiyatlı oyunlar kategorisinde hizmetlerimizi sunmaktayız. Herkes oyun sahibi olabilsin diye oyunpass.com ailesi olarak oyunları en uygun fiyatlar üzerinden sizlerle buluşturmaktayız.

Bildiğiniz üzere oyun piyasasında sayılamayacak kadar fazla oyun bulunmaktadır. Simülasyon, arcade, hikaye tabanlı oyunlar, rol yapma oyunu gibi onlarca farklı kategori üzerinde oyunlar yer almaktadır. Sitemize gelen ve en çok merak edilen konulardan bir tanesi de OyunPass’ın seçtiği 2022’nin en iyi oyunları listesidir. Ben de bunun üzerine sizler içine ufak bir liste oluşturdum ve paylaşmak istedim.

Listeye eklemiş olduğum oyunlar genel olarak güncel ve oyun dünyasında başarılı olan isimlerdir. Umarım hazırladığım bu liste sizler için başarılı ve taktik içeren oyunlardan oluşmuştur. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan listemize geçebiliriz.

Cyberpunk 2077

Listemizin ilk sırasında Cyberpunk 2077 oyunu yer almaktadır. Oyun dünyasına ilk çıktığı günden bu yana başarılara imza atmayı doymayan bir seridir. Oyun isminde de geçen 2077 yılında geçmektedir. Ölüm kalım mücadelesi vererek kanınızın son damarına kadar hayatta kalma mücadelesi vermeniz gerekmektedir. Paralı asker olarak görev alacağınız bu oyunda Night City’de geçen bir açık dünya oyunudur. Macera ve aksiyon kategorileri karışımı bir oyun olan Cyberpunk 2077 oyunu, birbirinden farklı görevleri ve hikaye yapısını desteklemektedir. Oyunun grafiksel olarak inceleme yaptığımızda harika bir görsel kalite şöleninin sizleri beklediğini görmekteyiz.

 

Euro Truck Simulator 2

Simülasyon dünyası oyuncular için harika ve bambaşka bir platform olarak ayrılmaktadır. Bildiğiniz üzere bilgisayar simülasyon oyunları gerçekçiliği yansıtması sayesinde oyun dünyasında sevilmektedir. Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) oyunu, simülasyon alanında en büyük başarılara sahip olan oyunlardan birisidir. Tır sürme oyunu olan bu simülasyonda, harika görev ve tırlar sizleri beklemektedir. Oyun içerisinde ilk olarak ufak bir şirket ile işe başlıyorsunuz ve oyunda bulunan bir tır satın alarak iş alımlarına devam ediyorsunuz. Oyunda yer alan tırlar lisanslı olarak bizleri karşılamaktadır. Ayrıca ETS 2 multiplayer özelliği ile de arkadaşlarınız ve ekibiniz ile oyunda konvoy oluşturabilirsiniz.

 

Battlefield 1

Aksiyon ve savaş denildiğinde aklıma gelen ilk serilerden birisi Battlefield 1 oyunudur. Savaş kategorisinde harika başarılara imza attığını görmekteyiz. Hikaye tabanlı olarak başladığımız bu oyunda harika oyuncu karakterler ve kahramanlar yer almaktadır. Bunun yanında ise Battlefield 1 oyunu içerisinde hikayeler biraz daha kişisel içerikli bir şekilde olmaktadır. Genel olarak savaş tarihinden daha çok insan hayatlarına odaklanılmış durumdadır. Bildiğiniz üzere diğer Battlefield serilerinde genel olarak savaş ve tek karakterlere odaklanılmaktaydı. Fakat bu seride biraz daha kişisel olaylara odaklanıldığını görmekteyiz.

Battlefield 1 Oyunu Oyunass
Battlefield 1

 

En iyi oyunlar: A Way Out

Oyun dünyasında ismini sıklıkla duyduğumuz serilerden bir tanesi de A Way Out oyunudur. Bu serimiz E3 2017 oyun fuarında en çok dikkat çeken ve beğeni kazanmış oyunlardan birisidir. Oyun hikaye odaklı olarak bizleri karşılıyor ve iki farklı kişi tarafından oynanabilmektedir. Ana karakterlerimiz Vincent ve Leo olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Her iki karakterin de farklı yaşam döngülerinin ve hikayelerinin olduğunu söyleyebilirim. A Way Out içerisinde bol bol sinematik olan oynanış sahnelerinin olduğunu görmekteyiz. Bir hapishane kaçış senaryosuna sahip olan bu oyunda hayatta kalma, TPS ve bulmaca gibi farklı alanlarda da odaklanıldığı görülmektedir.

 

En iyi oyunlar: Bus Simulator 21

Simülasyon dünyasının sevilen ve beğeni kazanmış olan diğer oyunu ise Bus Simulator 2021 oyunu olmaktadır. Oyuncuların aramış olduğu en iyi oyunlar pc sorgulamasında bu seriyi özellikle tavsiye edebilirim. Günümüzde birçok insan otobüs sürme oyunu meraklısı diyebilirim. İşte tam bu alanda Bus Simulator 2021 oyunu harika özellikleri ile oyuncuları karşılamaktadır. Oyun gerçek bir otobüs ve otobüs kaptanı stratejisine sahiptir. Yolculardan para alma, bilet kesme, gerçekçi otobüs özellikleri, harika fiziksel yapılar gibi seçeneklerinin olması büyük bir avantaj haline dönmektedir. Eğer simülasyon oyunlarını seviyorsanız mutlaka bu oyuna göz atmanızı tavsiye ederim. Ayrıca düşük sistemli oyunlar pc kategorisi için de uygun olduğunu belirtebilirim.

 

Bu yazımızda sizlerle birlikte özel olarak seçtiğimiz 5 oyunu paylaşmaktayız. Umarım sizlerin de hoşuna gidebileceğini düşündüğümüz en iyi oyunlar adında kısa bir liste türü olmuştur.

 

Aşağıda yer alan yorum kısmına konu ile alakalı görüşlerinizi yazarak bizlerle hızlıca paylaşımda bulunabilirsiniz. Başka blog yazılarında görüşmek dileğiyle.

 

İlginizi çekebilir:

2022 Yılının En İyi Yarış Oyunları

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu